• UITZENDBURO Quicklyjob b.v. is al 10 jaar actief en gespecialiseerd in productie en schoonmaak personeel. We hebben een ruim bestand van geschikte uitzendkrachten. Ook voor administratief personeel, heftruckchauffeurs, logistiek medewerker enz. bent u bij ons aan het juiste adres.

  Als u al vaker met een uitzendbureau heeft gewerkt, weet u dat uitzendkrachten een welkome aanvulling op uw capaciteit kunnen zijn. Het vereist dan ook kennis en inzet om de juiste kracht op tijd op de juiste plek te krijgen.

  UITZENDBURO Quicklyjob b.v. levert kwaliteit. Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar en staan 7 dagen per week voor 100% achter ons werk en ons personeel.

  Ons team bestaat uit gediplomeerde intercedente’s die nauw samenwerken met de mensen op de weg en de werkvloer om alles soepel en accuraat te laten verlopen.

  Het kennisniveau van onze medewerkers ligt hoog. Alle mensen die zich bij ons inschrijven worden uitgebreid gescreend.

  Als extra service adviseert Uitzendburo Quicklyjob zowel werknemers als werkgevers op het gebied van arbeidszaken. De Flexwet speelt daarin een belangrijke rol.
  De legitimatiebewijzen van alle uitzendkrachten worden zorgvuldig en deskundig gecontroleerd, zodat de werkgever, wat de identiteit van de uitzendkracht betreft, volledig zeker kan zijn. Een andere service is het eigen wagenpark dat Quicklyjob heeft. Hiermee is het productiepersoneel altijd snel en op tijd op de werkplek.

  UITZENDBURO Quicklyjob b.v. is voor zowel inlener als uitzendkracht een vertrouwd adres. Wij zijn o.a. aangesloten bij, lid van en goedgekeurd volgens:

 • Zoals u ziet voldoen wij aan alle mogelijke voorwaarden die men in Nederland aan uitzendbureaus kan stellen. U bent dus als inlener verzekerd van het feit dat alle afdrachten maandelijks gedaan worden en daardoor volledig gevrijwaard.
  Heeft U vragen, personeel nodig of wilt U Uw personeel administratief onderbrengen (Payrollen). Zoekt U werk en bent U in het bezit van een geldig legitimatiebewijs (Paspoort (E.U.), ID kaart (E.U.) en of verblijfsdocument, Fiscaal nummer, Bank/Giro rekening en een inschrijfbewijs zorgverzekering? Dan kunt u zich inschrijven bij UITZENDBURO Quicklyjob b.v. U kunt hiervoor een afspraak maken.
  Heeft U een CV mailt U deze dan via het contactformulier.

  In de Productie waar wij altijd werk hebben of we zetten ons 100% in om een baan voor je te vinden die past bij jouw interesses en capaciteiten.

  Als uitzendkracht van UITZENDBURO Quicklyjob .b.v ben je verzekerd voor: WW, ZW, WAO, enz.

  Je salaris wordt vastgesteld op grond van de CAO die in dat bedrijf geldt. Als dit niet het geval is dan is het salaris conform de CAO voor uitzendkrachten (ABU) vastgelegd. Hierbij wordt rekening gehouden met je functie, leeftijd, opleiding en ervaring. Tevens zijn zaken als opzegtermijn, vakantiedagen, feestdagen etc. in de CAO vastgelegd.

  De administratie en loonadministratie zijn geheel geautomatiseerd en worden op de vestiging uitgevoerd. Wij verlonen bruto-netto. Eenmaal per week wordt er een salarisstrook verstrekt.

  Kijk even bij vacatures of wij misschien meteen een baan voor je hebben. Heb je vragen, zoek je werk, bel even voor een afspraak. We maken graag tijd voor je vrij.

 • Werk je al bij UITZENDBURO Quicklyjob .b.v.?
  Ben je ziek?
  Meld dit voor 10.00 uur op kantoor Tel: (+31) 10 2900524 Wij melden je ziek bij het UWV. Zij zorgen voor de betaling en controle. Zorg dat je thuis bent i.v.m. eventuele controle door de UWV arts. Heb je vragen over de betaling van je ziekengeld bel dan: 0900 –9294.

  Werven en Selecteren
  Iedere werkgever is op zoek naar goede en gemotiveerde medewerkers. Het is moeilijk om de juiste mensen te vinden en te herkennen. Door gebruik te maken van onze kennis en ervaring bespaart U tijd, kosten en teleurstellingen.

  Uitzenden
  De medewerkers op onze vestiging hebben een grondige kennis van de lokale arbeidsmarkt en beschikken over een groot bestand van arbeidskrachten. Daardoor zijn we op elk moment in staat om de flexibele inzet van personeel snel en doeltreffend voor U te regelen.

   Bent u geïnteresseerd? U kunt ons bellen Tel: (+31) 10 2900524 voor een vrijblijvende afspraak.

Quickly Job B.V.

Oranjeboomstraat 258 A
3071 MB, Rotterdam
Tel: (+31) 010 2900524 (Sajed Radja)
Mobiel: (+31) 06 21536255

NAAM

EMAIL

ONDERWERP

BERICHT